Hétfő, 05.25.2020
MarketingVilág...
Honlap-menü
Urgyán Mihály 
Telefon: +36-70/268-5478

E-mail: mihaly.urgyan@gmail.com


Honlap: www.marketingvilag.ucoz.hu
"A segítségkérés a lelki érettség jele. Nem arra vagyunk teremtve, hogy elszigetelten éljük az életünket. Céljainkat akkor tudjuk megvalósítani, ha közösségben élünk."


Ha segítségre van szükséged, szólj és segítek! :)


Néhány idézet, amivel szeretném összefoglalni a gondolataimat:

"A cél bármikor elérhető, az út ami elvezet hozzá, mindig ott volt és mindig ott is lesz. De amíg háttal állok neki, se nem láthatom, se el nem érhetem. Hogy tudok megfordulni és újra a célom felé haladni? Ha elfogadom magam. Elkezdem érezni, hogy gyönyörű vagyok, csodálatos vagyok, a szüleim, a számomra fontos emberek szeretnek. Feladatom van. Okkal vagyok ilyen. Elkezdek példát mutatni, segíteni, bátorítani, utat mutatni másoknak. Utat mutatni, de nem úgy, hogy nézd csak, ott arra menjél, menjél, mert képes vagy rá, hanem így: nézd csak, én is képes vagyok rá, meg tudom csinálni. Igaz, hogy sok dologban különbözünk, mégis egyformák vagyunk. Ha nekem ment, neked is fog. Gyere velem!
SOHA NE ADD FEL!!! CSINÁLD!!! KÉPES VAGY RÁ!!!" -
(Nick Vujicic)"Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal, hiszen tudod, hogy napközben csupa jó dolog történik veled. Nevetned kell és örvendezned. Erősnek kell lenned, és tudnod kell, hogy biztonságban vagy. Jól kell érezned magad a bőrödben, abban a biztos tudatban, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy. Természetes, hogy az élet számodra is tartogat kihívásokat, és szükség is van rájuk, mert segítenek a fejlődésben, ugyanakkor tudnod kell, hogyan nézz szembe a problémákkal és nehézségekkel. Győztesnek születtél! Boldognak születtél! Csodálatos életre születtél!"

"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." - (Bob Dylan)

"....inkább számítok 100 ember erőfeszítésének 1%-ára, mint a saját erőfeszítéseim 100%-ára..." (J. Paul Getty)

"Aki sajnálja a pénzt a tudás megszerzésére, az nem számol a tudatlanság költségeivel." (Tonk Emil)

"Ha valamiről még nem hallottunk, vagy valamit nem értünk, az attól még működik..." (Kajárik Béla)

"A pénz nem a legfontosabb dolog az ember életében, de mindenre hatással van, amit fontosnak tart." (Robert Kiyosaki)

"Az a boldogság titka, ha azt tesszük, amit szeretünk, és megtanuljuk szeretni azt, amit meg kell tennünk, hogy ezt elérjük." (Dexter Jager)

"Soha ne bánd azt amit tettél, inkább azt bánd, amit nem mertél megtenni, de megtehetted volna. Csak nem voltál hozzá elég bátor. Légy önmagad, mert csak akkor szerethetnek mások is igazán, ha tisztában vagy azzal, aki Te vagy..."

"A három legfontosabb dolog az életben, mely néha összefügg és hatással van egymásra, az egészség, a boldogság és a gazdagság. Azonban ehhez nélkülözhetetlen a HIT." (Urgyán Mihály )

"Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál" /Az Úr/

"Hogyan lehet az ember élete boldog? Az embernek mindig törekednie kell a tudásra, és arra, hogy igyekezzen megtalálni a középutat a mohóság, és a mindenről lemondás között. " (Gautama Sziddhárta ( Buddha) )

"Ne gyűjtsetek kincset a Földön, ahol a moly és rozsda emészt, ahol tolvajok betörnek és lopnak. Gyűjtsetek kincset a Mennyben... Ahol a kincsed, ott  a szíved is." (Jézus)

Mindenkinek joga van gondolkodni, véleményt alkotni. Az a véleményem, hogy bár ezzel én is egyetértek, viszont annyit hozzáfűznék, hogy pénzből élünk. Az internet marketingnek az a lényege, hogy segítsünk másoknak is elérni az anyagi jólétet, az anyagi függetlenséget.

"Ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halászni!"  Azaz ne pénzt adj a rászorulónak, hanem ha lehetséges, tanítsd meg pénzt keresni, pénzt csinálni! Ezzel is kincset, vagyont gyűjthetsz a Földön, amiből meg tudsz élni, és bár nem viheted magaddal, gyermekeid, unokáid örökölhetik. Valamint ha ebből még jótékonykodni is tudsz, akkor biztosan kincset gyűjthetsz a Mennyben is.Az alábbi videóval szeretném zárni honlapom:

Megtudhatod mi a pénz? Mi okozza napjaink gazdasági válságát? Hogyan keletkezik az adósság? Mi a hitel? Mi az értéke a pénznek? Mi a kiút?

A pénz története, a pénzteremtés hatalma!

A pénz, mint adósságHa megnézted tudod, hogy találnod, és alkalmaznod kell más módszert (is) a pénzteremtésre!

Csatlakozz hozzám és teremtsünk más módon (is) pénzt és egy "új világot"!A Marketing Világot!


Egészségben, sikerekben, boldogságban gazdag életet kívánok!


Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Urgyán Mihály befektetési programja
  • Urgyán Mihály nemzetközi hirdető birodalma
  • Copyright MyCorp © 2020
    Honlapszerkesztő - uCoz