Hétfő, 05.25.2020
MarketingVilág...
Honlap-menü

Network Marketing

 

 

"A magyar MLM piac megérett egy szemléletváltásra.
Megérett arra, hogy újrapozicionáljuk, és valóban szakmaként tekintsük a Network Marketinget.

Ciki vagy nem ciki, tény, hogy a hálózati marketing -bár a tömegek számára kínálna nagyszerű lehetőséget- mégsem tekintik "valódi" szakmának.

Mi lehet ennek az oka?

Véleményem szerint annak a stigmának, amit a hálózatépítőkre sok esetben rásütnek van valóságalapja. Ugyanis rengeteg ember lottómentalitással fog az üzletbe és egész életükben amatőrök maradnak. Nem hajlandóak megtanulni a szakmát.
Próbálkoznak, "felégetik" a környezetüket és mindenkinek óriási károkat okoznak, főleg a kapcsolataik rovására.

A sors fintora, hogy a hálózati marketing pontosan a kapcsolatok fejlesztésére és önmagunk fejlesztésére épülő iparág. Rengetegen belekapaszkodnak egy-egy termékbe, tukmálják az üzletet, rásózzák ismerőseikre.
Ha találkoztál ilyennel, akkor tudd: ők az amatőrök!
Ha Te eddig így építetted az üzleted, akkor pedig ajánlom figyelmedbe ezt a blogot, iratkozz fel rá és légy rendszeres olvasója!

Tehát kihívást jelentő feladatnak éreztem, hogy egy kis csoporttal, kezdjük el oda pozicionálni a network marketinget, ahová való.
Hiszek abban, hogy hamarosan eljön az idő, amikor az emberek büszkén felvállalják, hogy network marketinggel foglalkoznak, és ebben semmi szégyelnivaló nem lesz.

Nézzük mit tehetünk azért, hogy a hálózatépítői szakma megítélése pozitív irányba változzon?


Nekünk magunknak kell először megváltoznunk. A világban létrejövő változások mindig belülről fakadnak. És itt kiemelném, a bizalmat, a becsületet, a tisztességet!
Ha olvastál valaha Robert Kiyosaki könyveket, tudhatod, hogy Robert Gazdag apja a következőt mondta a szerzőnek: "Minden üzlet a bizalomra épül, ha az nincs meg, vagy meginog, annak gyorsan híre megy és rövid időn belül senki nem akar veled üzletelni."

Az MLM nem lottó, ez egy vállalkozási forma, ahová fel kell nőni. Mindig azt mondtam, hogy a hálózatépítés egy nagyon jó dolog, DE... az emberek többsége még nem nőtt fel a feladathoz. Akárki akármit mond, ez bizony nem egy "gazdagodj-meg-gyorsan" séma, noha sokkal gyorsabban megtérül mint a legtöbb hagyományos vállalkozás.

Meg kell tanulnod, ki kell fejlesztened azokat a jártasságokat, amelyek szükségesek, hogy sikeres legyél az iparágban. És ehhez Neked kell változnod, Neked kell dolgoznod, Neked kell tanulnod!

Mutassuk meg az embereknek a network marketing lehetőségét! Ne a céget, ne a termékeket, ne a jutaléktervet. Hanem az iparágban rejlő lehetőségeket.
Gondolj csak bele: több mint 100 országban, 67 millió ember vesz részt MLM-ben,
120 milliárd dollár éves forgalmat lebonyolítva ezzel. És nem azért mert ez jópofa, meg jó szórakozás, bár az is lehet; hanem mert egy jobb financiális és kiteljesedettebb életet teremthetnek általa.
Azok akik valaha is oktatási területen dolgoztak és átlátják az iparágat, remek vezetővé válhatnak.
Miért? Mert ez az üzlet a tanításról és a trainingről szól, nem pedig a direkt-termékeladásról.

Nekünk, mint profi network marketingeseknek kötelességünk, hogy jobbá és emberibbé tegyük ezt az iparágat. Büszkének kell lennünk arra, hogy hálózati marketinggel foglalkozunk és ezt tényleg érdemes profin és tisztességesen csinálnunk.
Hosszú távon sokkal eredményesebbek lehetünk - és közben nyugodtan is alhatunk."   

 

Ezen az oldalon szeretném bemutatni a network marketinget egy blog segítségével, melynek témakörei:

 

Network Marketing (MLM) oktatóanyagok


Jellem- és Önfejlesztés


Vállalkozói gondolkodásmód az új évezredben

 

Jólét-Tudatosság


Spiritualitás


Egyéb

 

-szerzők szerinti keresés-

 

-sorozatok szerinti keresés-

 

 

Ennek a blognak a segítségével minden kérdésedre választ találsz, ami a network marketinggel kapcsolatos, valamint minden segítséget, információt megkapsz ahhoz, hogy tudatosan fejleszd magad, és jólétben élj, hogy sikeres, boldog, anyagilag független életet élj.

 

...kötelességünk, hogy jobbá és emberibbé tegyük ezt az iparágat.

 

 

http://networkmarketing-pro.blogspot.com

Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Urgyán Mihály befektetési programja
  • Urgyán Mihály nemzetközi hirdető birodalma
  • Copyright MyCorp © 2020
    Honlapszerkesztő - uCoz