Hétfő, 05.25.2020
MarketingVilág...
Honlap-menü

Tömd meg a "buxád" apróval!
Ha szeretnél főállásod mellett más lehetőséget is kihasználni...


Ha a havi kereseted mellé fizetéskiegészítést keresel...


Ha nem szeretnél network marketinggel foglalkozni...


Ha a hálózatépítő munkából származó bevétel mellett szeretnél még egy kis plusz jövedelmet...


Ha szeretnéd apróval megtömni a "buxád"...... akkor a PTC oldalakat neked találták ki. A PTC egy angol kifejezés rövidítése, Paid to click - kattintásért fizet


Ez az internet világában az egyik leghatalmasabb, milliós profitot termelő üzlet.Ezeken az oldalakon cégek, vállalkozások, és magánszemélyek hirdethetik termékeiket, szolgáltatásaikat. A hirdetési díjért cserébe a PTC oldalak látogatókat, és lehetséges vásárlókat biztosítanak a hirdetők részére. Regisztráció után a hirdetők hirdetéseire lehet kattintani, és  meg lehet nézni az ajánlataikat. A PTC oldalak a látogatást az általuk befizetett díjakból jutalmazzák minimális összegekkel. pl. 0,0001-0,02 $ / kattintás. Amelyik oldal ennél többet ígér egy kattintásért, valamint pl. nem található fórum, vagy chat szolgáltatás az oldalon, az biztos, hogy csaló (scam) oldal. Ezt érdemes már a regisztráció előtt kideríteni, de az első kifizetés kikérésekor egyértelműen kiderül...


Regisztrációkor meg kell adni felhasználónevet, jelszót, az "internetes számlához", online (transfer) pénzközvetítő, utaló rendszerhez használt azonosítót, e-mail címet!Az ilyen típusú fizetési módozatok közös jellemzője, hogy a közvetlen internetes bankkártyás/hitelkártyás fizetéshez hasonlóan gyorsak és egyszerűek, azonban azokkal ellentétben biztonságosak is. A vásárlók - jogos aggodalmak alapján - nem szívesen adják ki hitelkártya adataikat minden egyes „ismeretlen” weboldalnak, ahonnan vásárolnak, hiszen közismert, hogy az internet tele van ártalmas vírusokkal, spyware-ekkel, keylogger-ekkel, és ebből a szempontból a fizetési lehetőséggel rendelkező oldalak különösen veszélyeztetettek.

Az alapötlet, hogy a pénzközvetítő beékelődik a vásárló és a kereskedő közé, és elég csak a pénzközvetítőnél számlát nyitni. Ott beregisztrálni személyes adataidat, majd a regisztráció során megadott e-mail címet használod vásárláskor, illetve eladáskor. Ezt követően a PTC és egyéb oldal, (ahol vásárolni szeretnél), elnavigál a biztonságos pénzközvetítő oldaladra, ahol csak megerősíted a tranzakciót és a többit már elvégzi a pénzközvetítő.


A legelterjedtebb, leggyakrabban használt online transfer rendszer pl. a paypal, a payza, de van még solidtrustpay, moneybookers stb. A linkekre kattintva tudsz regisztrálni. Ez a paypal oldal magyar nyelvű, így elboldogulsz a regisztrációval és a használatával.

Ezekhez hozzárendelheted saját bankszámládat, bankkártyádat és tudsz rá küldeni pénzt, valamint át tudod utalni a bankszámládra, amit az internetes pénzkereseti módszerek segítségével összegyűjtöttél. De van lehetőség pl. solidtrustpay kártya rendelésére is. Így nem a saját, hazai bankszámládra kéred ki a bevételeidet, hanem egy külföldi, elektronikus számlához, pénzközvetítőhöz hozzárendelt kártyára.


A Paypal
számlához itt van egy használati útmutató:


 A Payza számlához itt van egy használati útmutató:


Payza Magyarul

Az oldalon folyamatosan friss hírekről olvashatsz a payza-val kapcsolatban!


A solidtrustpay fizetési rendszer sokkal megbízhatóbb, ezért érdemesebb azt használni!


A Solidtrustpay számlához itt van egy használati útmutató:


Solidtrustpay


A bemutatott "használati útmutatók" segítségével biztosan tudod majd használni a kifizetési rendszereket...


Térjünk vissza a PTC oldalakhoz!

Mivel a PTC oldalakkal csak keveset lehet keresni, ezeket is érdemes továbbajánlani, hálózatot építeni, hiszen úgy egy csapat, felhasználó-hálózat munkája után is jutalék jár!

Regisztrációs linkek, bannerek segítségével történik az ajánlás. Ilyen link pl. ez is: http://hunbux.eu/index.php?w=8&ref=31523   A banner pedig egy reklámcsík, ugyanúgy működik, mint a link, csak figyelemfelkeltőbb... Ezeket elküldheted ismerőseidnek, barátaidnak, vagy hirdetheted fórumokon, ingyenes, és/vagy fizetős hirdetőoldalakon, vagy létrehozhatsz egy honlapot, ahol ezeket más lehetőségekkel együtt be tudod mutatni.

Amikor egy érdeklődő rákattint ezekre a regisztrációs linkekre, bannerekre, megnyílik a regisztrációs oldal, és regisztrál referens, referral lesz, ami azt jelenti, hogy az ő munkája, kattintásai után is jutalékot kapsz.


Itt találsz pár hasznos referral szerző módszert, és egy kis meglepetést:
Fontos, hogy egyszerre több reklámoldalt is meg lehet nyitni, így spórolhatsz a befektetett idővel. Nem muszáj minden oldalt végigolvasni, ha nem érdekel. A lényeg, hogy meg legyen nyitva, és leteljen az oldal által meghatározott idő, aztán követed az utasításokat, és ha megjelenik pl. a done felirat, vagy egy zöld pipa, akkor a PTC oldal jóváírta a reklámért járó jutalékot...


De lehet, és érdemes a PTC oldalakon vásárolni prémium tagságot, ami több és értékesebb hirdetéssel jár, bérelni referenseket, és így több jutalékot kereshetsz.  Érdemes folyamatosan figyelni az akciós lehetőségeket is, és így hosszú távon, kitartó munkával...

teletömheted a buxád...


Nos, szeretnél egy kis plusz pénzt?


Itt a lehetőség...


A legjobb, legmegbízhatóbb PTC oldalak:Hunbux: Magyarország első PTC hirdető oldala...


HunbuxA Hunbux magyar nyelvű. Minden információt megtalálsz az oldalon, ezért úgy gondolom, hogy tudod majd használni, de...


A regisztrációhoz és az oldal használatához itt van a...A napi munka és referens hálózat építése mellett van lehetőség befektetésre is. Gyakran lehet hirdetési csomagokat vásárolni, melyekkel plusz profitot kereshetsz. Erről rendszeresen kapsz e-mail-ben értesítést!
Neobux: 
                        


A Neobux-al idővel, kitartással, megfelelő referens bérlési stratégia alkalmazásával akár több száz dollár is megkereshető!


A Neobux használatához itt van a részletes használati útmutató

Ne az útmutatóban regisztrálj, hanem kattints a fenti bannerre!


A Neobux használatával kapcsolatban minden kérdésedre választ találsz itt:A regisztrációhoz és az oldal használatához itt van a...
Clixsense:A Clixsense oldalon nincs lehetőség referens bérlésre, ezért csak akkor regisztrálj, ha folyamatos tanulással, kitartó munkával szeretnél direkt (az ajánló linkeden keresztül közvetlenül csatlakozó) referenseket, referral-okat toborozni! Vagy ha szeretnél egy kis szerencsével pár $-t nyerni, akkor próbáld ki, és használd minden nap a ClixGrid játékot! De bónusz jutalékot is kaphatsz, ha elvégzed a napi feladatokat!


Regisztrációhoz és az oldal használatához itt van a...Ha van naponta kb. fél-1 óra szabadidőd, és a sok kicsi sokra megy elvet követve szeretnél többet keresni, akkor itt van még pár oldal:

Ha még kezdő vagy, kattints a linkre (a PTC oldal neve), ott találsz leírást az oldal használatához, ha már nem vagy kezdő, akkor kattints a bannerre és regisztrálj!Ha több PTC oldallal szeretnél foglalkozni, akkor találsz még a Hunbux oldalon is évek óta fizető PTC oldalakat!

Regisztráció és belépés után a Statisztikám oldalon találod ezeket minden egyéb információval és lehetőséggel együtt!


Ha segítségre van szükséged, szólj és segítek!


Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Urgyán Mihály befektetési programja
  • Urgyán Mihály nemzetközi hirdető birodalma
  • Copyright MyCorp © 2020
    Honlapszerkesztő - uCoz