Hétfő, 05.25.2020
MarketingVilág...
Honlap-menü


Referált szerző képzés


Hogyan tudsz passzív jövedelmet keresni a PTC oldalakkal?


Ehhez találsz itt egy kis segítséget!

De más üzleti lehetőséghez is tudod használni az itt leírtakat!


Mielőtt azonban elkezdeném, szeretnék egy tanácsot adni!

Csak abban az esetben kezdj el dolgozni az Interneten, és akkor használd az általam ajánlott üzleti lehetőségeket,

ha van valami célod ezzel, ( pl.  lakás, autó, saját vállalkozás, passzív jövedelem, minőségi élet, másokon segíteni, jótékonyság stb. )
Természetesen a céljaidat elérheted más módon is, de ha sikerül kiválasztani a megfelelő lehetőségeket, és okosan használod az Internetet, mint eszközt, akkor nincs szükséged az indulásnál, és a munka végzése során akkora tőkére, befektetésre, vagy rosszabb esetben kölcsön, hitel felvételére, mint más lehetőségek, (pl. kezdő vállalkozás indítása) esetén.

 

ha elég kitartó vagy, tehát a kezdetben bekövetkező kudarcok és megpróbáltatások ellenére nem adod fel, és küzdesz a céljaidért. Képes, és hajlandó vagy folyamatosan képezni magad. Szinte minden nap szánsz időt arra, hogy elvégezd az általad kiválasztott üzletekben a szükséges munkát.

Nézzük mit kell tudnod!

Sokféle üzleti lehetőség létezik az Interneten, (PTC, Network Marketing (MLM), Tőzsde(Forex), befektetési programok(HYIP), hirdetőrendszerek stb.) Bár egy honlapon érdemes csak egyféle lehetőségre koncentrálni, én többféle lehetőséget is kínálok. Azért teszem ezt, hogy tudj válogatni a saját érdeklődésed szerint.

Olvasd el a honlapomat! Minden lehetőséget ismerj meg, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb(ek)et!

Azonban ha még kezdő vagy, és nem szeretnél befektetni, kockáztatni, de kipróbálnád, milyen az Internetes munka világa, akkor ajánlom figyelmedbe a PTC oldalakat!

A PTC oldalak oldalon már leírtam a lényeget, amit tudnod kell, de itt szeretném kiegészíteni.


Mindenképpen olvasd végig az oldalt, mert van a végén egy kis meglepetés!


A PTC oldalakon a pénzkeresés egyszerűnek tűnik. Nincs szükség semmilyen képzettségre. Azonban, ha sikeres szeretnél lenni, és passzív jövedelemre vágysz, akkor folyamatosan tanulni kell, képezni kell magad. A munka, azaz a reklám linkek kattintása rövid idő alatt elvégezhető. Bár már a regisztrálás után azonnal kereshetsz pénzt, az vitathatatlan, hogy nem lehet egy nagy jövedelemre számítani, ha egyedül dolgozol. Ami igazán egy jó bevételi forrássá tesz egy PTC oldalt az az, ha van sok felhasználó a hálózatodban. Valamint az is megnöveli a bevételt, ha magasabb tagságot vásárolsz, vagy bérelsz referral-okat, de ez már pénz befektetéssel jár.

Maradj egyelőre azoknál a dolgoknál, amelyekhez ingyenesen hozzájuthatsz! Próbálj annyi Direkt Referral-t összegyűjteni, amennyit csak lehetséges. (direkt referral: (közvetlen referált) az ajánló linkeden keresztül közvetlenül csatlakozó felhasználó). Sokféle módja van a Direkt Referral szerzésnek, de mindig tartsd szem előtt, hogy lehetőleg ne szegj meg egy, a terjesztésre vonatkozó szabályt sem. Ne spammelj! Ne küldj kéretlen e-maileket, és mielőtt kihelyezed valahova az ajánló linkedet, olvasd el a kiválasztott oldal vagy fórum szabályzatát. Van, ahol nem engedélyezik, viszont számtalan helyen megteheted, ráadásul teljesen ingyen. Egyesek számára a Direkt Referral szerzés a legnehezebb része a dolognak, de ha tudod mit és hogyan csinálj, ezt kitartóan, rendszeresen szinte minden nap megteszed, az egész egyszerűbbé válik.

Így nem kell pénzt befektetni, de időt kell rá szánni!

Direkt referral szerző módszerek:

Ezek a módszerek minden internetes üzlet ajánlására, terjesztésére alkalmasak!

Készíts egy saját honlapot vagy blogot!

Ez a módszer kívánja meg a legnagyobb erőfeszítést, de hosszútávon ez a legeredményesebb módja a referral szerzésnek, és az internetes pénzkeresésnek. Számtalan lehetőség van arra, hogy ingyenesen készíts egy saját oldalt, csak rá kell keresni egy keresővel. Még ha soha nem is készítettél eddig honlapot, nyugodtan hozzáfoghatsz. A te döntésed, melyik honlapszerkesztőt választod. Minél kidolgozottabb a honlapod és minél egyedibb, figyelemfelkeltőbb, és érdekesebb tartalmat írsz, annál népszerűbb lesz az oldalad, és annál több lesz a látogatód.

Kérdezd meg a családodat és ismerőseidet!

Először is, bár sokan ezt tanácsolják, és kézenfekvőnek tűnne, de NE az ismerőseid meghívásával kezdd a toborzást! Ha kijön rá a lépés, persze említsd meg ezt a tevékenységet nekik, de teljesen felesleges győzködni őket! Van tapasztalatom róla...

Ez igaz mindenkire, azaz senkit se győzködj! Ha az összes információt megismerik, és akkor sem érdekli őket, akkor tartsd tiszteletben a döntésüket és keress mást!

Ne aggódj, a világ elég nagy ahhoz, hogy találj referáltakat!

Ha úgy érzed eljött az ideje, ismertesd személyesen a családtagjaiddal, ismerőseiddel, osztálytársaiddal, kollégáiddal, barátaiddal! Ha személyesen nem lehetséges, akkor küldj egy üzenetet nekik! Egyszerűen mondd el, írd meg miről van szó!


Saját címlista!

Nézz körül az e-mail fiókodban! Te is kaptál már olyan körlevelet, amin a címzettek között rengeteg e-mail cím szerepel? Kiktől kaptál az elmúlt egy évben e-maileket? Ha nem törölted ki, most egy aranybányád lehet! Írd meg, hogy van egy üzleti ajánlatod, vagy pl., hogy hasonló érdeklődési körű személyeket keresel otthonról irányítható "vállalkozáshoz". stb. és szeretnél erről bővebb tájékoztatást küldeni. Tehát kérj engedélyt, beleegyezést az ajánlatodat tartalmazó leveled előtt! Ez csak egy lehetőség, és nem is a legjobb!
Címlistát építhetsz saját honlappal, feliratkozással, hírlevéllel, címlista építési lehetőségekkel. Folyamatosan alakíts ki új kapcsolatokat, ismerkedj, barátkozz, akkor megbíznak benned! Szerezd meg az elérhetőségeket (pl. e-mail cím) és bővítsd a címlistádat! Érdemes csak akkor ajánlani üzleti lehetőséget, ha már megbíznak benned. 

 

Apróhirdetési oldalak

Az Internet tele van ingyenes apróhirdetési oldalakkal, ahova felteheted a saját hirdetésed, a saját weboldalad címével. Ha nincs weboldalad, akkor az általad választott üzleti oldalról használd az ajánló linkedet!


Katalógusok

Rengeteg katalógus áll rendelkezésedre, ahol szintén költségmentesen regisztrálhatod a weboldalad. Pl. http://www.startlap.hu/lapkatalogus/penzuzlet/

Bannercsere, linkcsere

Az ilyen típusú oldalakon reklámozhatod ingyen a referral (ajánló) linkedet, vagy a honlapodat. Ezt úgy is szokták nevezni, hogy bannercsere, linkcsere. Megállapodtok a weboldal tulajdonosával, hogy Ő kiteszi a weboldalad banner-jét, vagy linkjét az oldalára, cserébe, Te kiteszed az Ő oldalának banner-jét, linkjét a Te oldaladra.

Forgalomcsere oldalak

Az ilyen oldalakon minden felhasználó hirdeti az üzleti lehetőségeket, saját honlapját, referral linkjét. Ha Te ezt megnézed, az Ő látogatójává válsz, és ezért a forgalomcsere oldal creditet ad neked. A creditért cserébe pedig látogatókat biztosít a honlapodra, referral linkedre. Ezért nevezik ezeket az oldalakat forgalomcsere oldalaknak. Ilyen pl. többek között az easyhits4u oldal is. Ha szeretnél többet tudni a forgalomcsere oldalakról, valamint szeretnél több ilyen oldalt használni, akkor a clicktrackprofit oldalon találsz ehhez képzést regisztráció után a training menüpontban.

Referral szerző programok

Vannak oldalak, amelyek kifejezetten azzal foglalkoznak, hogy az oda beregisztrált tagok direkt referral-okat szerezhessenek. Ezeken az oldalakon vásárolhatsz drekt referral-okat az oldalon használt creditekért, amelyeket különböző módon tudsz megszerezni. A legnépszerűbbek az ilyen típusú oldalak közül a GetRef és a DownlineRefs.

Közösségi hálózatok

Ha már van tagságod valamelyik közösségi hálózaton (IWIW, MyVip, FaceBook, Twitter, stb), akkor ezt is ki tudod használni. Ha nincs, akkor itt az ideje, hogy regisztrálj valamelyikre. Hatékonyan tudod reklámozni az oldaladat ezeken is. A profilodban add meg a honlapodat, referral linkedet! Rengeteg ember fogja látni.

Fórumok

Az ajánló linked, vagy a weboldalad  reklámozására az egyik leghatékonyabb módszer, ha Fórumokat használsz. Rengeteg pénzkereséssel foglalkozó fórum van az Interneten, ahova regisztrálhatsz. Ahol engedélyezett, állítsd be az aláírásod, hogy a honlapod címe jelenjen meg. Vannak helyek, ahol direkt reklámozhatsz is. Mindig olvasd el az adott Fórum szabályzatát, és annak megfelelően járj el! Aztán kezdd el megírni a hozzászólásaidat! Mindig a témához illő dolgokról írj, akkor az emberek felfigyelnek, és elkezdenek a weboldaladra látogatni. Ha értelmetlen dolgokról írsz, az embereket nem fogja érdekelni az oldalad sem.

Sok Fórumon van Referral csere lehetőség. Találkozhatsz olyanokkal, akik regisztrálnak az egyik pénzkereső oldaladra, ha Te is regisztrálsz az egyik hasonló oldalukra. Az egyik legjobb hely erre az eMoneySpace Fórum. De hasonló, ráadásul magyar pl. a netbiznisz, és a pénzkeresők fóruma is. Ezeken a fórumokon személyes üzenetet is írhatsz a tagoknak. Ezzel is tudod növelni a direkt referral hálózatodat.

Készíts YouTube videót!

A YouTube-on naponta kb. 2 milliárd videót néznek meg. Érthető, hogy érdemes egy-két videóval ott is jelen lenni. Ha van rá lehetőséged, készíts egy videót az általad használt pénzkereseti módszerről, vagy pl. egy "Hogyan keress pénzt az Interneten” témájú oktató videót! Az emberek rátalálnak, megnézik, és ha fel tudod kelteni az érdeklődésüket, akkor elérheted a célod. Így meglátogatják a weboldalad vagy a bemutatott üzleti lehetőség oldalát és csatlakoznak hozzád.


Természetesen, ha hajlandó vagy pénzt befektetni, akkor vásárolhatsz, vagy bérelhetsz referral-okat a PTC oldalon, de mielőtt befizetnéd a pénzt, mindig alaposan tájékozódj, hogy hova érdemes befizetni!

Vásárolhatsz hirdetési csomagokat is a PTC oldalakon, így az oldalad sokan meg fogják nézni.

 

Remélem ezekkel az információkkal tudtam neked segíteni, és tudsz majd passzív jövedelmet keresni a PTC oldalakkal!


Ezek tulajdonképpen általános információk voltak.


Említettem korábban, hogy ha végigolvasod az oldalt, akkor lesz a végén egy kis meglepetés!


Most nagyon figyelj!!!


Egyik kedves ismerősöm, aki PTC oldalakkal foglalkozik, felajánlotta nekem, hogy akinek bemutatom az ajánlatát, annak tart egy referált szerző képzést!


Csatlakozz hozzám az általam ajánlott PTC oldalakon!


Vegyél részt a referált szerző képzésen, melynek tartalma:

1. Fontos adatok nyilvántartása, e-mail fiókok létrehozása, jelszógenerálás, fizetési processzorok
2. Portfólió felépítése – SCAM-mentesítés, $100-os kihívás, bináris többszintű csapatépítés, PTC tesztelés, befektetéses oldalak, kockázatkezelés
3. Splash oldalak
4. Forgalomcsere oldalak, passzív reklámozás, üzenetcsere oldalak
5. Aktív  reklámozás: direktmarketing, kontakt üzenetek
6. Haladó programok
7. Haladó stratégiák


REFERÁLT SZERZŐ KÉPZÉS


 

Dolgozz velem, legyünk együtt sikeresek, és keressünk együtt passzív jövedelmet!Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Urgyán Mihály befektetési programja
  • Urgyán Mihály nemzetközi hirdető birodalma
  • Copyright MyCorp © 2020
    Honlapszerkesztő - uCoz