Hétfő, 05.25.2020
MarketingVilág...
Honlap-menü


Referral bérlési stratégia


Stratégia 1


Rented referral - Bérelt referral!


neobuxon lehet pénzért referral-t bérelni. Nem kell bajlódni a direkt referral-ok meghívásával.

A bérelt referral-ok olyan felhasználók, akik nem regisztráltak be senki alá, szóval meg lehet őket venni. Egy referral 20 centbe kerül, s 30 napig kapod meg őket. Tehát ha minden nap lekattintja a reklámokat, akkor 10 nap után megtérül az ára, s a maradék 20 napban hoz neked akár 40 cent profitot (egyetlen egy darab referral!)

Nem nehéz kiszámolni, hogy ha több referral-od van, akkor mennyi profitod lesz. A neobux fórumon gyakran láthatsz olyan felhasználókat, akiknek 20.000 referral-juk van! Érdemes kiszámolni, hogy az havonta mennyit hoz!

Arról nem is beszélve, hogy GOLDEN tagsággal a referral-ok után kapott pénz megduplázódik! Azonban ennek ára is van, évi 90$.


Akkor most következzen a stratégia, amellyel BIZTOS bevételre tehetsz szert.

NAGYON FONTOS, HOGY TÜRELMES LEGYÉL!

Több hónapig is tarthat kiépíteni egy biztos bérelt referral bázist!


A következő stratégia befektetés nélküli, azaz semmit sem kell költened! Azonban ha szeretnéd felgyorsítani egy kicsit, akkor érdemes befektetni egy kis pénzt és egyből bérelni pár referral-t, mert így tudsz vele időt spórolni!


Először is, ha még nem regisztráltál, kattints a bannerre és regisztrálj!

Regisztrációhoz és az oldal használatához itt van a ...
segítség! 

 

STRATÉGIA


1.  Minden nap kattints az összes reklámra! A 4 sárga kötelező! (csak azokon a napokon kapsz pénzt a referral-ok után, amikor te is kattintottál)

2.  Ha elérted az 1$-t, rakd át a Rental balance-ra.

3.  Vegyél 3 referral-t (0.6$ összesen)

4.  Ha 4-5 napig nem kattint valamelyik referral, akkor cseréld le! (recycle) De először is nézd meg az AVG-jét, ha még 1.5 felett van, akkor adj neki még 1-2 napot!

5.  Azokat a referral-okat, akik aktívan kattintgatnak, hosszabbítsd meg bérlési idejüket 90 napra (extend)!

6.  Kb. 2 hét múlva lesz elegendő pénzed újra venni 3 referral-t.

7.  Ismételd meg a 4-es és 5-ös pontot!

8.  Ezután vegyél megint 3 referral-t!

9.  Ismételd meg a 4-es és 5-ös pontot!

10.  Extend-eld a referral-okat 90 napig, ha van elegendő tőkéd hozzá!

11.  Most van 9 rented referral-od, akik mind 90 napig extend-elve vannak.

12. Bérelj ismét 3 referral-t.

13. Őket is extend-eld 90 napra.

14. Most 12 referral-od van, mind 90 napra hosszabbítva.

15. Ezután elkezdhetsz több referral-t bérelni egyszerre, szerintem 10-et érdemes (2$)

16. Ne felejtsd el a recycle/hosszabbítás stratégiát (4-5. pont)

17. Ezt folytasd addig, amíg nem lesz 300 rented referral-od (ez a maximum)

18. Ekkor nem fogsz több referral-t venni, de ugyanúgy folytasd a 4-5. pont stratégiáját!

19. Várj amíg a main balance-od eléri a 90$-t!

20. Vedd meg a GOLDEN tagságot! Ekkor nem fél centet fogsz kapni egy referral kattintásáért, hanem 1-t, azaz megduplázod a bevételed!

21. Ezután bérelj még több referral-t! Ne felejtsd el a csere (recycle) stratégiát! Ez a kulcsa az egésznek.

 

MAGYARÁZAT


recycle = lecseréled a referral-od 7 centért (vagy neopontért!). Ezt akkor érdemes, ha a referral, akit béreltél, egyáltalán nem aktív. Ilyenkor az eredeti ár töredékéért kapsz egy másikat, aki remélhetőleg aktívabb lesz.

extend referral = ez azt jelenti, hogy meghosszabbítod a referral időtartamát. Ugye alapból csak 30 napra bérelted, de ezt meg tudod hosszabbítani akár 240 napra is. Minél több napra hosszabbítod, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Én a 90 naposat ajánlom (18% kedvezmény). De ez a jutalékodtól is függ!

Golden tagság = 90$-ba kerül, ekkor a referral-ok után 2x annyit fogsz kapni, mint eddig, s a 300-as rented referral limit is megszűnik. Ezt csak akkor érdemes megvenni, ha már van 300 rented referral-od!

avg = avarage, azaz egy nap átlagosan hány reklámra klikkel az illető. Akkor éri meg referral-t tartani, ha ez az avarage 1.33 fölött van. Ilyenkor a referral havonta pont 40-t klikkel (ilyenkor jön vissza az ára, ami ugye 20 cent volt). 1.5 fölötti referral-okkal érdemes csak foglalkozni!


HIBÁK


Vannak hibák, amit nagyon sokan elkövetnek, s ezért azt mondják, hogy ebből képtelenség pénzt keresni.

A leggyakoribb hiba az, hogy valaki kapkod. Regisztrál és befizet pl. 10 dollárt. Abból pont kijön 50 referral, és megél a munkájukért járó jutalékból. Ezt a hibát én is elkövettem az elején!

Ez a gondolatmenet szép és jó, azonban abba nem gondol bele az illető, hogy sajnos az 50 referral közül nem mindegyik fog napi 4-t kattintani. Lesznek inaktív referral-ok is, akiket le kell cserélni. 0 dollárja maradt a referral-ok bérlése után, s egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan térül meg a befektetése. Ez az első számú és legnagyobb hiba, amit el lehet követni!

NE költsd el az összes pénzed referral-okra!

Mindig csak annyi referral-t bérelj, amennyit fenn is tudsz tartani! Fele annyi referral-t bérelj, mint amennyit tudnál. Tehát ha pl. befizetsz/összegyűlt a 10 dollár, akkor 5$ értékben vegyél referral-t (25 db)! Ez így nagyon biztonságos!

Azt is érdemes megjegyezni, hogy HETENTE lehet csak referral-okat bérelni! Azonban ez nem hátráltat ebben a stratégiában.

Második hiba: AUTOPAY! Az Autopayt KAPCSOLD KI ha ezt a stratégiát választod! Nem működik jól a kettő együtt, s csak kevesebb lesz a profitod. Az auto renew se kell. Ezekkel automatikusan történik a hosszabbítás, de ennél a stratégiánál nem kellenek, kapcsold ki őket!


A legfontosabb, hogy LÉGY TÜRELMES!

Hónapokban kell gondolkozni!

Ha kitartó vagy, akkor megtérül a befektetett időd és munkád!
Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Urgyán Mihály befektetési programja
  • Urgyán Mihály nemzetközi hirdető birodalma
  • Copyright MyCorp © 2020
    Honlapszerkesztő - uCoz